Philip Cao

Stay Hungry. Stay Foolish.

Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM) Contest: “Students with Intellectual Property Rights 2021” – Speaker: The Path to The Future

2 min read

Spent 30 mins in the very early morning today October 29, 2021 with students from Vietnam National University – Ho Chi Minh City (VNU-HCM) who participated in the Contest: “Students with Intellectual Property Rights 2021”. My sharing topic “The Path to The Future” has received good feedback and lots of questions from the students, however I couldn’t answer all of them due to time restriction. Hope to have another chance in the future with them again, so we can have more time together.
——————————————————
Cũng đã kịp rón-rén dành 30” sáng sớm đầu ngày 29/10/2021 để giao-lưu với các bạn SV tham dự cuộc thi “Sinh viên với quyền Sở-hữu Trí-tuệ S&IP 2021” của Đại học Quốc gia TP.HCM. Rất vui khi nhận được sự quan tâm với nhiều câu hỏi rất hay và thiết thực từ các bạn SV với chủ đề “Con đường đến Tương-lai” mà mình chia sẻ. Thật tiếc vì chỉ có 30″ nên không thể trả lời được hết tất cả các câu hỏi của các bạn nên sẽ rón-rén hẹn gặp lại các bạn ở một dịp gần nhất với thời gian trao đổi nhiều hơn nhé.

À mà poster bị lỗi nhé cả nhà, đúng ra phải là Hành-trình Nông-dân Công-nghệ chứ không phải như trong hình đâu hí hí :)))

#tekfarmer #speaker #SIP2021 #VNUHCM

Leave a Reply

Copyright © 2006-2022 Philip Hung Cao. All rights reserved